Haber Yazıları


22

27. VERGİ HAFTASI NEDENİYLE VERGİ DAİRESİ YETKİLİLERİ BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ SARI VE MAL MÜDÜRÜ ARSLAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
Her yıl düzenlenen ve bu yıl 22 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan 27. Vergi Haftası münasebetiyle Bucak Vergi Dairesi Müdürü Sezer Sarı, Bucak Mal Müdürü Emin Arslan ve Bucak Vergi Dairesi Gelir Şefi Hasan Durmaz Bucak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu,’Verginin kutsallığı yanında bir görev olduğunu, devletin temel hizmetlerini yürütebilmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, bu anlamda gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm Bucaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum' dedi.

Bucak Vergi Dairesi Müdürü Sezer Sarı 22 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında bu yıl 27.’sı kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini, birtakım etkinliklerle bu haftanın kutlandığını ve vergi bilincinin yaygınlaştırılması gerektiği ifade etti. Ziyarette Bucak Vergi Dairesi Yetkilileri tarafından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na çiçek takdim edildi

Okunma Sayısı: 5895
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017