13. dönem Akreditasyon Sürecinde yer aldığımız TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, Odamıza Ziyaret düzenlendi.
Açılış toplantısıyla başlayan toplantıya Akreditasyon İzleme Komitesinde yer alan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet COŞKUNER, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan KURT, Genel Sekreter Nejmi ÖREN ve Oda Memuru Menşure ARIŞLI katıldı.
Söz konusu ziyaret kapsamında Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi denetçisi Şehnaz NALBANT odamızı ziyaret etmiştir.Sabah 09:00 da açılış toplantısı ile başlayan ziyaretimiz gün sonunda kapanış toplantısı ile son bulmuştur.