Haber Yazıları


17
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Katar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) işbirliğiyle, 15-17 Ocak 2018 tarihlerinde Katar'a Düzenlenen ziyarete Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'da katıldı.
Program kapsamında, Türk-Katar İş Forumu gerçekleştirilecek. Altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, mermer,gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri (güvenlik sistemleri), makine ve teçhizat, cam ve züccaciye, tarım makineleri, bebek - yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında iş görüşmeleri yapılacak ve Katar'daki bazı tesisler ziyaret edilecek.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu yaptığı açıklamada Bucak'lı iş adamlarının iki ülke arasında özellikle mermer ve sanayi alanında ortaklığı geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.
Bucak'ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu ve ticaret konusunda Türkiye'de önemli yer aldığını kaydeden Başkan Meçikoğlu , mermer sektöründe de ülke çapında üne sahip olduklarını dile getirdi.
Okunma Sayısı: 5383
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017