Bucak Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.
Başkan Meçikoğlu yayımladığı mesajında;” Halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan gerek yerel, gerek ulusal basında hakkıyla görev yapan basın çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Basın sektörü zor ve meşakkatli bir alandır ve günün 24 saati görev başında kalmayı gerektirir. Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanlarımız, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle;ülkemizde ve ilçemizde faaliyette bulunan yerel gazete, radyo ve televizyon kuruluşlarımız ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın da 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim”dedi.