Haber Yazıları


03
BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğu, 3 Aralık dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında, Engellilik konusu ülkemizde yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Çağdaş dünyanın geldiği ileri noktada engelli vatandaşlarımıza, eğitim, istihdam, barınma, rehabilitasyon ve bakımının sağlanması, engellilerimizin üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri , yaşam koşullarının iyileştirilmesi, kolaylaştırılması en önemli hedeflerimiz arasında olmalıdır. Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam getirmesini diliyorum.dedi.
Okunma Sayısı: 4101
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017