Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanların katılımıyla gerçekleşen; TOBB Türkiye Ekonomi Şurasına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans salonunda bu yıl 10.düzenlenen; KDV iadelerinin teminat olarak kullanılabilmesi talebinin gündeme geldiği Şura’da Başkan Meçikoğluna Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Meclis Başkanı Hikmet Çangır ve Genel Sekreter Naile Ergun eşlik etti.