İYİ PARTİ BUCAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ.
25.Dönem Milletvekili ve İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, İYİ Parti Bucak İlçe yönetim kurulu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek projelerini anlattılar. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt’da Hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; ziyaretçilere teşekkür ederek, yaklaşan yerel seçimlerde tüm adaylara çalışmalarında başarılar diledi.