BUCAK ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı ile birlikte, Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Karşılıklı işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette konuşan ve Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Meçikoğlu,Bucak Organize Sanayi Bölgesi ve Bucak sanayisi hakkında bilgiler verdi.
Bucak Orman İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz; ziyaretlerinden dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı’ya teşekkür etti.