Haber Yazıları


25

BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI MEÇİKOĞLU, 9.SEKTÖREL EKONOMİ ŞURASINA KATILDI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) yapılan 9. Sektörel Ekonomi Şurasına katıldı.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay çağrısını yaptığı yeni istihdam seferberliğinin ilk sonuçları bugün Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak tarafından bugün şurada açıklanacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) 61 sektör temsilcisi, 900’e yakın işadamı ile Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy,Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez ile biraraya gelerek, 21 Ocak'taki Ekonomi Şurası'nda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını yaptığı istihdam seferberliği değerlendirilerek ilk uygulama sonuçları kamuoyuyla paylaşılacak.

Okunma Sayısı: 3590
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017