Haber Yazıları


26

 Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu vergi haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Devletimizin en önemli gelir kaynağı olan, kamu hizmetlerinin, yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan Vergi gelirleri kalkınmamızın temelini oluşturmaktadır.Vergi ödeme alışkanlığının tüm kesimlere benimsetilmesi ve arttırılması amacıyla her yıl 25 Şubat- 3 Mart Tarihleri arası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır.
Vergi Haftası, halkımızda vergi bilincinin oluşturulması, idare ile vergi mükellefleri arasında sağlıklı güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi yönünden büyük önem arz etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle , el emeği, göz nuru ve alın teriyle ailesinin, ülkesinin ve devletinin devamını her koşulda sağlamaya çalışan, esnaflarımızın, sanayicilerimizin, ticaret erbabı tüm mükelleflerimizin ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, tüm hemşehrilerimize bol kazançlar diliyorum” dedi

Okunma Sayısı: 3657
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017