BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ZİYARET
Bucak Anadolu Lisesi öğrencilerinden Futsal müsabakalarında il birinciliği, Oryantring Takımlarında derece elde eden genç sporcularımız, Okul Müdürü Hüseyin Kahraman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Orakoğlu ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, başarılarından dolayı genç sporcuları tebrik ederek, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman spora desteklerinin sürdüğünü kaydetti. Ayrıca Oryantring Takımlarında 29 martta Afyon’da düzenlenecek olan Türkiye birinciliği yarışmasında sporculara başarılar diledi.
Okul Müdürü Hüseyin Kahraman, Başkanının takıma verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür edip kendisine takımın formasını hediye ettiler.