BAŞKAN MEÇİKOĞLU, AFRİN ŞEHİDİMİZ MUHİTTİN TALHA ÇALIŞKAN’I ŞAHADETİNİN 1. YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANDI.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, geçtiğimiz yıl, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında, Afrin'deki arama-tarama faaliyetleri sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan’ın şahadetinin birinci Yıldönümünde rahmetle anarak, yazılı bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında;‘‘Vatanımızın muhafazası ve milletimizin istikbali için canını feda eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Canı pahasına vatan savunmasında gözünü kırpmadan şahadet makamına ulaşan askerlerimizi ve vatana bir canım daha olsa onuda veririm diyen, kahraman kardeşimiz, hemşerimiz Şehit Sözleşmeli Er Muhittin Talha Çalışkan’ı bir kez daha minnetle anıyor; vatan topraklarını savunma uğruna şehit düşen kahraman Mehmetçikleri ve bu vesileyle bu kutsal vatanın müdafaasında emeği geçmiş tüm şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.