Haber Yazıları


28

 BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, 27-30 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen 25. Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda stant açan Bucak’lı firmaları yalnız bırakmadı. 
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcıları Süleyman Duran ve Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Burdur Mermerciler Derneği Başkanı Hakkı Arslan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mustafa Aktaş ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı ile birlikte, katılımcıları tek tek ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından organize edilen ve 23 Bucak’lı firmanın katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerini ziyaret eden Başkan Meçikoğlu; ”25. Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nın Bucak için önemli olduğunu söyleyerek, Bucak’lı firmaların kaliteli ürünleri ile ön planda olduğunu belirtti. Başkan Meçikoğlu, Fuara katılan üyelerimize Bucak’ımızı temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. İlçemizde üretilen sanayi ürünlerinin ve doğaltaşların düzenlenen bu tür önemli fuarlarda tanıtılması, özellikle yurtdışından gelen yabancı firmalarla iş ortaklığı kurulması adına fuarlarda yer almanın önemli olduğuna inanıyorum. Fuarın İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Fuar 30 Mart 2019 tarihinde sona erecek.

Okunma Sayısı: 3671
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017