BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren avukatlarımız; demokratik, laik, sosyal ve hukuk devletinin devamının güvencesidir. Hukuk sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş-devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Avukatlarımız, toplumumuzun huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için gerekli olan adaletin sağlanmasında önemli bir yere sahiptirler.

Bu duygu ve düşüncelerle; Toplumumuzda bireylerin huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları, kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin yasalar çerçevesinde korunması için büyük özveriyle çalışan avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlar, çalışma hayatlarında başarılar dilerim" dedi.