BURDUR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİK BAŞKANI BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ.
Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Sayın Metin Sipahi, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Yusuf Erdoğdu, Bucak Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Arif Mayda, Bucak Hizarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın İsmail İnan ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da hazır bulundu.
Başkan Meçikoğlu; Değerli Başkanları Odamızda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yürütülen projeler ve İstidahdam Seferberliği 2019 hakkında bilgiler verdi.