AS ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSO İLK 500'DE!

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 'Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırmasının 2018 yılı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre, bu yıl da As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi listede yer aldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İSO 2018 yılı araştırma sonuçlarını değerlendirerek, Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi firmasını başarılarından dolayı kutlar, ülkemiz ve İlçemiz Ekonomilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Bucak’lı Hemşerimiz Mustafa Sak’ın sahibi olduğu  Adopen Plastik ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi’nin de bu listede yer almasından da gurur duyduğunu belirterek,İstikrarlı büyümelerini büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürerek, İSO 500’e adını yazdıran tüm şirketlerimizi ve çalışanlarını yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.dedi.