BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE MESAJ
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.
Başkan Meçikoğlu mesajında, bu eğitim öğretim döneminde başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutlarken, öğretmenlerimize de çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek olan Bucak’lı kardeşlerim başta olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Gençlerimizin yaşamlarını şekillendirmek için hayalindeki üniversiteyi kazanması ve devam etmesi de en büyük dileğimdir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve bol şans diliyorum.dedi.