Haber Yazıları


26

Başkan Meçikoğlu, Malazgirt Zafer’ini kutladı!
Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu 26-30 Ağustos Zafer Haftası Ve Malazgirt Zaferinin 948. Yıldönümü Dolayısıyla bir Kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; Aziz Milletimize, Anadolu'nun kapılarını açan, bu mukaddes topraklarda birlik, beraberlik ve kardeşliğe dayanan yeni bir anlayışın egemen olmasını sağlayan Malazgirt Zaferi'nin 948. yıl dönümünü kutluyorum. Anadolu'nun anavatanımız haline gelişinin yolunu açan Malazgirt Zaferi'nin kazanıldığı ve bugünkü Türkiye'nin kuruluşunda önemli bir dönüm noktası olan Büyük Taarruzun zaferle sonuçlandığı Ağustos ayının son haftasını, Zafer Haftası olarak kutluyoruz. 1071'de kazandığımız Malazgirt Zaferi'nden bugüne kadar geçen süreçte, Anadolu'da kurduğumuz devletler ve verdiğimiz mücadeleyle, coğrafyamızı vatanımız haline getirdik. 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz da, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının, yeniden geleceğine sahip çıkışının sembolü olmuştur.
Bu büyük zaferlerde ortaya konan azim ve kararlılık, aziz milletimizin istiklali ve istikbali için mücadele ederken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağının, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve cesarete sahip olduğunun ispatıdır. Zafer Haftası vesilesiyle, Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin tüm mensuplarını saygı ile selamlıyorum.dedi.

Okunma Sayısı: 2727
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017