HALKBANK BÖLGE MÜDÜRÜ BUCAKTSO’YU ZİYARET ETTİ

Halk Bankası Antalya Bölge Müdürü Mikail Özdemir, Antalya Bölge Kobi, Pazarlama ve Ticari Bölüm Müdürü Hacı Bekdur, Halk Bankası Bucak Şube Müdürü Barış Dikmen ve Kobi Pazarlama Yetkilisi Zafer Gümüşay ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, kamu bankalarının piyasayı yönlendirici ve dengede tutucu rol üstlendiğini, ticareti desteklemek gayretiyle çalışmalar yapılmasının, iş dünyası açısından memnun edici olduğunu söyledi. Bucak’ın sosyal ve ekonomik durumu, organize sanayi bölgesi ve yatırımlar hakkında bilgileri paylaşarak, üyelerin talepleri doğrultusunda, BUCAKTSO tarafından yürütülen çalışmalardan söz etti. Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Eşraf Özmutlu, Ali Zeren ve Mustafa Serdar Gökhan’ da hazır bulundu.