BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN 11 MİLYON AĞAÇ KAMPANYASINA DESTEK
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “11’inci ayın, 11’inci günü, saat 11.00’de, 81 ilde, 2023 noktada 11 milyon fidan” dikilmesini amaçlayan “Geleceğe Nefes” kampanyası projesi kapsamında tüm yurtta fidan dikimleri başlarken Bucak Organize Sanayi Bölgesi’nde de aynı anda fidan dikimi yapıldı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 'Geleceğe Nefes Ol' kampanyasına destek vererek Bucak Organize Sanayi Bölgesine fidan dikti. Etkinliğe Bucak OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Duran,Ali Zeren, Mustafa Aktaş, OSB Müdürü Binnur Çığrı, Bucak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, Okul Öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte OSB’de bulunan Firma Yetkilileri ve çalışanları katıldı.
Bucak OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yeşil alan olarak planlanan alana köknar, zakkum ve lavanta olmak üzere 1000 fidanla tüm Türkiye ile birlikte aynı anda fidan dikimi yaptık. Bucak OSB, yeşil alanlarıyla daha ferah bir OSB olacaktır” diye konuştu.