Haber Yazıları


14

 Batı Akdeniz İstişare Toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlendi.

Antalya, Burdur ve Isparta illerinde bulunan oda ve borsaların birbiri ile istişare ettiği, genel ve ekonomik sorunları ile çözüm önerilerinin konuşulduğu, Antalya, Burdur, Isparta illeri oda ve borsalar istişare toplantısı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nda  düzenlendi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Antalya, Burdur ve Isparta illeri Oda ve Borsaların yönetim kurulu üyeleri iştirak etti.

Toplantıda gündem maddeleri olarak ülkemizin ve bölgemizin ekonomik gelişmeleri, oda ve borsaların sorunları ile çözüm önerileri ve yapılacak ortak projeleri değerlendirmeler hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu,toplantıya ev sahipliği yaptıkları için Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin’e teşekkür ederek, bizler Bölgemizin ekonomisini, istihdamını ve ihracatını arttırmaya önem veriyoruz bölgemize, üyelerimize, meslek mensuplarımıza ve üreticimize hizmet etme yolunda bu beraberliğin devam etmesini diliyoruz. Bu konuda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız dedi.

Okunma Sayısı: 2344
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017