BURDUR KOSGEB MÜDÜRÜ GÜNEŞ ULUTÜRK, KOBİ HAFTASI KAPSAMINDA BUCAK TSO’YU ZİYARET ETTİ
KOSGEB Burdur İl Müdürü Güneş Ulutürk ve KOSGEB Kobi Uzmanı Lütfullah Bakır, Kobi Haftası etkinlikleri kapsamında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KOSGEB Burdur İl Müdürü Güneş Ulutürk ve KOSGEB Kobi Uzmanı Lütfullah Bakır’a teşekkür etti. Kobi Haftası’nı tebrik eden Başkan Meçikoğlu; KOBİ'lerin desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesi için 2019 ve 2020 yılı içinde yapılması planlanan girişimcilik eğitimleri ve KOSGEB destekleri hakkında önerilerde bulunarak, KOSGEB yetkilileri ile fikir alışverişinde bulundu.