AK PARTİ BUCAK İLÇE TEŞKİLATINDAN BUCAK TSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU'NA ZİYARET

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Eryiğit ve AK Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Ak Parti Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ak Parti Bucak İlçe Başkanlığına getirilen Mustafa Oğuz ve AK Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zeren ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da hazır bulundu.