Haber Yazıları


29

 BUCAK BELEDİYESİ OĞUZHAN SPOR KULÜBÜ’NDEN BUCAKTSO’YA ZİYARET

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı Zeki Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbol oyuncuları ile birlikte,protokol ziyaretleri kapsamında Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Oğuzhan Spor Kulübü Başkanı Zeki Doğan; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Aynı Zamanda Bucak Belediyesi Oğuzhan Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek konuşmalarına şu şekilde devam etti; “ Oğuzhan Spor’umuzda daha önce futbol oynadım, antrenörlük yaptım ve yöneticilik görevlerinde bulundum. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek, eski güzel günlerine gelmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceğiz. Oğuzhan Spor sevdalısı tüm hemşehrilerimizi takımımıza sahip çıkarak desteklemeye davet ediyorum.dedi
Keyifli geçen sohbette Oğuzhanspor’un mevcut durumu ve başarıya giden yolda bütün Bucak’ın Oğuzhanspor’un yanında olması gerektiği dile getiren Başkan Meçikoğlu, gerçekleşen ziyaretten kıvanç duyduğunu ve Oğuzhanspor’un başarılarının kendilerine keyif verdiğini belirterek, her zaman olduğu gibi bundan sonra da Oğuzhanspor’un yanında olduklarını belirtti.
Günün ansına BUCAKTSO’yu temsilen Başkan Meçikoğlu’na, üzerinde adının yazılı olduğu 15 sırt nolu Oğuzhanspor forması hediye edildi.

 
Okunma Sayısı: 1724
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017