Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Muhasebecilik sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biridir. Muhasebeciler, Devlet ile İş Dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini, denetim ve şeffaflık içinde kayıt ve belge düzeni oluşturmaktadır. Muhasebe sistemi kurulmadan işletmelerin gelişimi ve rekabet etmeleri mümkün değildir. Muhasebe işletmelere güç sağlayacak en önemli araçtır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Devlet gelirlerinin tahakkuku-tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde olarak bizlere destek olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimize teşekkür ediyor, tüm meslek mensuplarının haftasını kutluyorum” dedi.