Haber Yazıları


29

 BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU’NUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu yayımladığı mesajında,”Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustosta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakarlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyoruz.

Okunma Sayısı: 1214
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017