BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN, MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu, mesajında;” Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller bizleri bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren kutsal günlerimiz, günlük hayatın telaşından uzaklaşıp paylaşımlarınızı yoğun yaşadığımız, dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırdığımız önemli günlerdir. Kandiller manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin ve Bucak’lı hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni kutlar, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.