Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu mesajında,” Ülke nüfusunun önemli bir bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, bu yönde sağlıklı çalışmalar yaparak ve kalıcı çözümler üreterek bu konuya katkı sunmak, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. Toplumumuzun ayrılmaz bir parçası olan engellilerimizin toplumla bütünleşmelerinin ve hayatın her alanında aktif rol üstlenmelerinin sağlanması, onlara sunulan hizmetlerin erişilebilir olması, devlete ve topluma düşen öncelikli bir görevdir.
Bu duygu ve düşünceler ile her sağlıklı insanın da bir engelli adayı olduğu bilinciyle, Yaşama sevinci ile hayata tutunan engelli kardeşlerimizin ve fedakâr ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü‘nü kutluyor; sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu yarınlar diliyorum”dedi.