Haber Yazıları


25
SAADET PARTİSİ’NDEN BUCAKTSO’YA ZİYARET
Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Osman Kızıltan, Saadet Partisi Burdur-Bucak Görevlisi Mehmet Taha Ersan, Saadet Partisi Bucak Teşkilatından Kadir Balcı ve Mustafa Kirişcan ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Saadet Partisi İlçe Başkanı Osman Kızıltan, parti çalışmaları hakkında Başkan Meçikoğlu’na bilgiler verdi. İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, ömrünü haklı davasına adayan Türkiye Cumhuriyeti 54.Hükümeti Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anma ve anlama haftasında vefatının 10. sene-i devriyesinde rahmet ve saygıyla anıyoruz. Cennet mekanı olsun.dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, geçtiğimiz günlerde Saadet partisi Bucak ilçesi 7.olağan kongresinde yeniden başkan seçilen İlçe Başkanı Osman Kızıltan’a çalışmalarında başarılar dileyerek, tüm ziyaretçilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından heyet Başkan Meçikoğlu’na, Milli Gazetenin 1 milyon adet bastığı Erbakan sayısını takdim ettiler.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zeren de hazır bulundu.
Okunma Sayısı: 946
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017