Haber Yazıları


02
ATSO BAŞKANI DAVUT ÇETİN’DEN BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Sağlık Bakanlığınca açıklanan verilere göre Burdur’un çok yüksek risk grubunda yer aldığından üzüntü duyduğunu belirten Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Başkan Meçikoğlu nezdinde tüm Burdur Halkına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, maske-mesafe-hijyen kuralına daha çok dikkat ederek, Burdur’un yakın zamanda mavi risk gurubuna geçeceğine yürekten inanıyorum. İlimizin koronavirüs haritasında mavi renge dönmesini temenni ederek, günün anısına Başkan Meçikoğlu’na mavi nazar boncuklu tablo hediye etti.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut Çetin’in nazik moral ziyaretinden ve anlamlı hediyesinden dolayı kendisine teşekkür eden Başkan Meçikoğlu sözlerine şu şekilde devam etti; “Kıymetli Hemşehrilerimiz, Koronavirüs Risk Haritasına göre İlçemizin de içinde olduğu ilimiz maalesef çok yüksek riskli (kırmızı) iller arasında yer alıyor. Tedbirlere istisnasız uyarak, sosyal/ekonomik hayatımızı doğrudan etkileyecek olan haritada daha iyi bir konuma gelmenin elimizde olduğunu unutmayalım. Hep birlikte başarmak bize yakışacak." dedi.
Okunma Sayısı: 754
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017