BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN, MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu, mesajında;” Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri, öğütlerini anlama ve yaşama bakımından özel bir gece olan Mevlid Kandilinde, böyle önemli zamanları fırsat olarak kabul etmeli, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızla dualarda buluşmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin ve Bucak’lı hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni kutlar, dünya ve ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu dönemde bu anlamlı gecenin sağlık,huzur ve mutluluklara vesile olmasını temenni ederim” dedi.