Bucak ilçesinde Bucak Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi (BEKAP 2) kapsamında odamızın da katkılarıyla BEKAP 2 Şehir Konferansları 08.04.2019 Pazartesi günü saat 20:30 da Bucak Kültür Merkezinde yapılmış konferans ve sonrasında kitap dağıtımıyla gerçekleşmiştir. Konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İsmail Hakkı AYDIN konuşmasında tarih, edebiyat ile bilim ve teknolojinin bağlarını bir araya getirerek  “Yapay Zeka Işığında Beyin Fırtınası” konferansı gerçekleştirdi. Konferansa Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu da katılım sağladı. Konferans sonunda Bucak Ticaret ve Sanayi Odasının BEKAP 2 projesine olan destekleriyle Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, öğrencilere verilmek üzere İlçemizdeki bütün okul müdürlerine, kitap dağıtımı gerçekleştirdiler.

Okunma Sayısı: 1907