DENİZBANK BUCAK ŞUBESİ YETKİLİLERİNDEN BUCAKTSO’YA ZİYARET
Denizbank Bucak Şubesi Müdürü Harun Karagöz ve Şube Kobi Portföy Yöneticisi İlker Gümüş ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu ziyaret etti.
Şube Yetkilileri ziyaretlerinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın finansman desteği ile yeni Nefes Kredisi ile alakalı yoğun bir başvuru olduğunu, üyelerin düşük faiz oranlı bu krediden faydalanmak için gereken desteği vereceklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Denizbank Yetkililerine teşekkür ederek, 2020 yılı ödemesiz, 2021 yılı 12 eşit taksit ödemeli, yüzde 80 KGF kefaletli, yüzde 7,5 faiz oranlı ve 100 bin üst limitli ülkemiz ekonomisine nefes olacak bu kredinin Denizbank aracılığı ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine kullandırılacağını ve zor bir süreçten geçen iş insanlarımıza fayda sağlayacağını ümit ederek tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.dedi.
Ziyarette esnasında Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsmail Türe’de hazır bulundu.