Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, babalar günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Kültürümüzde evin direği, ailenin dayanak noktası babadır. Çocukları hayata hazırlayan en önemli etkenlerden biri baba sevgisidir. Güven duygusunun sembolü olan babalar, çocukların sırtını dayadığı bir duvar, ellerinden tutacak yegâne kahramandır. Çocuklarını koruyup kollayan, onlara hayatın zorluklarına karşı direnme gücü aşılayan, onlar için varını yoğunu ortaya koyan bu kahramanlar, yalnızca bir gün değil her gün hatırlanmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; öncelikle şehit babalarımıza minnet ve saygılarımı ileterek, Evlatlarının arkasında dağ gibi durarak onların güvende ve huzurlu hissetmelerini sağlayabilen, çocuklarının toplum değerlerine sahip yetişkinler olabilmelerine rehberlik edebilen tüm babaların Babalar Gününü yürekten kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum.dedi.