BURDUR SANAYİ VE TEKNOLOJİ İL MÜDÜRÜ MEHMET YÖRÜK BUCAKTSO BAŞKANI MEÇİKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Yörük’ü makamında misafir etti.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaptıkları faaliyetler ve Bucak Sanayisi hakkında Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Yörük’e bilgiler veren Başkan Meçikoğlu, Oda üyelerinin yararına olacak her türlü faaliyetlerde Bucak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalara imza atabileceklerini ifade etti.

Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Yörük gösterilen misafirperverlikten ve yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her türlü ortak çalışmaya müdürlük olarak hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette; Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek, Belpaş A.Ş.Müdürü Erkan Karaca, Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Mühendisi Dr.Cihan Yalçın yer aldı.