BUCAK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA ERDENER BEDE BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU.
Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcılığına tayini çıkması sebebi ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede’ye İlçemizde gerçekleştirdiği görev süresi içerisinde başarılı çalışmaları için teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler derneği Başkanı Hasan Kurt’da hazır bulundu.