Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı, Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal ve Okul Öğretmenleri Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Bucak Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Ünal, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na göstermiş olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Organize Sanayi Bölgesi İşbirliği ile devam eden projeler ile gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar istişare edildi.
Başkan Meçikoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Okul Müdürü Ayşe Ünal olmak üzere, okul öğretmen ve değerli öğrencilerine teşekkürlerini iletti.