BUCAKTSO İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA BANKKART BAŞAK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası arasında, tedarik zincirine destek olacak Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ile Ziraat Bankası Bucak Şubesi Müdürü Ali Yavuz Çay’ın imzaladığı protokol çerçevesinde Bucaktso üyeleri tedarikçilerden yapacakları alımlarda kullanabilecekleri,540 güne kadar vade imkanı ve taksitlendirme imkanı sağlayan kart alabilecekler. Ayrıca Bucaktso üyesi tedarikçilerden hali hazırda Ziraat Bankası POS cihazı olmayanlar bu projeye özel menülerin yüklü olduğu Ziraat Bankası POS cihazı alabilecekler.

Protokol imza töreninde değerlendirmede bulanan Başkan Meçikoğlu, “10 Aralık 2020 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin Aydın’ın tanıttıkları, bizim de kısa zamanda üyelerimize tanıtacağımız, Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalamak için burada bulunuyoruz. Protolle birlikte Tahsilat riskinin sıfıra indirilerek,Esnek vade ve taksit imkânları ile daha fazla satış yapabilme imkânı verilmiştir.. Hayırlı olsun diyerek, Ziraat Bankası Bucak Şubesi Müdürü Ali Yavuz Çay’a teşekkür ediyorum” dedi.

İmza töreninde Ziraat Bankası Bucak Şubesi Müşteri İlişkileri Erkan Kavasoğlu ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören de hazır bulundu.

Detaylı Bilgi https://tobb.org.tr/Sayfalar/20201214-BBTZFP.php