İSO 2020 yılı ilk 500'de İlçemizden As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yer aldı
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020 Araştırması” sonuçlarına göre Bucak’tan As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin listede yer aldığını ifade etti.
2020 yılının zor ekonomik şartlarına rağmen Bucak’lı sanayicilerin üretmeye ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Meçikoğlu, “İSO’nun Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasında İlçemizi temsil etme başarısı gösteren As Çimento Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sahibi Adem Sak ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca bu firmamızın yanında Antalya’da yer alan Bucak’lı Mustafa Sak’ın firması Adopen de ilk 500 firma arasında yer alarak bölgemiz adına gurur kaynağı olmuştur. Pandemi sürecinde tüm zorluklara rağmen üretime ve istihdama katkı sunmaya devam eden Bucak sanayisi, inşallah salgının tamamen sona ermesi ile birlikte katma değeri yüksek üretimlerle ülkemiz ekonomisi değer katmaya ve yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.