Başkan Meçikoğlu “Okullarımıza atölye ve sınıflar kazandıran tüm hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz”.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu; Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Sayın Yasin Uğur ve Sayın Bayram Özçelik, Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal ile birlikte Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam hatip Lisesine ziyarette bulunarak Bucaklı hayırseverler tarafından yapılan atölye ve sınıflarda incelemelerde bulundu.
Ziyaret esnasında Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket hediye etti.