BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

“Bugün, Büyük Önder Atatürk’ün milletimize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 98. Yılını coşku, mutluluk ve umutla kutluyoruz.”

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’nci yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ’ün ’En Büyük Eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 98’inci yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin düşman işgali altında ve çok zor koşullarda yürütülen bir Kurtuluş Savaşı sonunda kurulduğunu biliyoruz. Şanlı bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin eşsiz kahramanlarını, fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı`nı en içten dileklerimle kutluyorum."ifadelerine yer verdi.