Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Bucak İlçe Mebsis Yöneticisi Gültetin Apaydın, Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Gültop ve Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne yapılan Z Kütüphane için öğrenciler, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; eğitime sürekli destek verdiklerini belirterek, ziyaretçilere teşekkür etti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner de hazır bulundu.