İŞKUR Burdur İl Müdürü Yunus Emre Akalın, Şef Turgut Tuncay, İş Kulübü Lideri Nihan Yıldırım, İş ve Meslek Danışmanları Hatice Araç, Deniz Astekin, Yeşim Atalay ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan  Meçikoğlu, İl Müdürü Yunus Emre Akalın ile İŞKUR Temsilcilerine teşekkür ederek, güncel destekler ve son dönemde üyelerimizi ilgilendiren teşvikler gibi birçok konuda istişare edildiğini, üyelerimiz ile bu bilgileri paylaşacaklarını söyledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, İlçemizde SMMM olarak görev yapan Sami Vicir de hazır bulundu.