BUCAKTSO BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU’NDAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı:
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Bir ülkenin gelişmesi ve kalkınmasının en önemli unsurlarından birisi kadınların toplumun her alanında güçlü biçimde var olması ve temsil edilmesidir. Varlıkları ile hayatı anlamlandıran ve yaşanılabilir kılan kadınlar, aydınlık bir geleceğe giden yolda sahip olduğumuz en büyük gücümüz ve desteğimizdir.
Bu düşüncelerle, başta birlikte çalıştığımız kadın girişimcilerimiz olmak üzere tüm kıymetli hanımefendilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyor, kadına yönelik şiddetin son bulduğu, kadınların toplumdaki yeri ve iş dünyasındaki girişimlerinin hızla arttığı, mutlu ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum." dedi.