Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Çanakkale Geçilmez! sözünü tarihe binlerce isimsiz şehidimizin kanıyla yazdığımız, eşsiz kahramanlığın tüm dünyaya ilanı olan Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Aziz Türk Milletinin bu topraklarda yazdığı en büyük kahramanlık destanıdır. Her türlü yokluk ve imkansızlıklara rağmen azim ve imanla kazanılan, Türk Milletinin zaferidir. Bizlere de en kutsal emanettir. Söz konusu Vatanın bütünlüğü ve Milletin bağımsızlığı olduğunda Türk Milletinin neleri başarabileceğinin tüm dünyaya kanıtıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve yakın silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğrunda canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle, hayatta olan kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.