BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI, RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE GIDA YARDIMINDA BULUNDU.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Ve Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası (BUCAK TSO) İşbirliğiyle Bucak’ta Dar Gelirli Ailelere Yönelik Gıda Yardımı Yapıldı.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Genel Sekreter Nejmi Ören, Ticaret Sicil Müdürü Murat Bilgiç’in hazır bulunduğu basın açıklamasında, temel ihtiyaç malzemesinden oluşan gıda paketleri vatandaşlara teslim edilmek üzere hazırlandı. Gıda yardım paketlerinin odamız toplantı salonunda yönetim kurulumuz nezaretinde gerçekleştirilen ihale süreci ile odamız üyelerinden en düşük teklifi veren firma tarafından hazırlandığını belirten Başkan Meçikoğlu, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla odamızda her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunduklarını ifade etti. Yardım paketlerinin muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildiğini belirten Başkan Meçikoğlu; "mübarek ramazan ayında toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma kültürümüzün en güzel örneklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde İlçemizde yaşayan dar gelirli vatandaşlarımıza oda olarak elimizden geldiği kadar katkı sunmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda TOBB ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmalar kapsamında 500 vatandaşımıza temel gıda gereksinimlerini karşılayacak şekilde ramazan ayı içerisinde hazırlattığımız gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.” dedi.