BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN KADİR GECESİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel bir gündür.
Gecelerin en bereketlisi olan bu gecenin rahmet ve bereketinden yararlanmayı, huzur ve mutluluğun artmasını dilediğimiz duygu ve düşüncelerle hemşerilerimiz, üyelerimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, gecenin ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim’ den niyaz ediyorum.”dedi.