Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Bölümü öğrencilerini makamında kabul ederek, röportaj ödevleri doğrultusunda çeşitli sorularını cevapladı.
Başkan Meçikoğlu; Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi ve yönetici asistanı bölümü öğretmeni Merve İzgi ile alan öğrencileri Ümmühan Dinçer, Sena Sağlam, Sude Naz Çölpez, Ebru Evsen ile “büro yönetimi” dersi kapsamında röportaj yaparak, öğrencilerin sorularını sabırla ve titizlikle cevapladı.
Röportajın ardından Başkan Meçikoğlu, öğrencilere teşekkür ederek, kendisini dikkatle dinleyen öğrencilere yapacakları her işi en iyi şekilde yapmaları konusunda tavsiyede bulundu.
Ziyarette Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören de hazır bulundu.