BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU’NUN, RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında;" “Bir ay boyunca sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar sevgi, muhabbetin, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğin, barışın, huzurun, yardımlaşmanın, kaynaşmanın en yoğun yaşandığı özel günlerdir. Ramazan Bayramı'nın başta ülkemizde olmak üzere bütün dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasını ve milletçe bu bayramı huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemizi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, sağlıklı, mutlu, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim”dedi