BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN 19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadelemizi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 103. yılının sevincini ve gururunu yaşıyoruz. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs'ın, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye gençliğine duyduğu güvenin ve önemin göstergesidir. 19 Mayıs 1919'da, kahraman halkımızın bağımsızlık için verdiği mücadele, gösterdiği cesaret ve fedakârlık neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği gençlerimize emanet. Bu değerli emaneti yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak ve sonsuza kadar korumak en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.